Tuotteet

KEHYKSET | LINSSIT | AURINKOLASIT | PIILOLINSSIT

Monenlaisiin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin

Kehykset

Muodin ja laadun huippumerkit

Laaja ja korkealaatuinen mallistomme tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja kaikkiin tyyleihin. Osaava henkilökuntamme opastaa sinua löytämään juuri sopivat kehykset, etsitpä sitten perinteisen tyylikästä tai uusimman muodin mukaista ulkonäköä.

Kehysvalinnan apuna voimme käyttää liikkeessämme olevaa digitaalista monikuvakameraa. Sen avulla voimme tarkastella kasvojasi ja kokonaisvaikutelmaa eri kehysten kanssa näyttöruudulla, miltä valitsemasi kehykset Sinun kasvoillasi näyttävät.

Linssit

Suoraan omasta työpajastamme

Käytämme laadukkaita Rodenstock -linssejä ja DNEye Scannerilla linssinmääritys juuri sinun silmiesi mukaan. Mitta-arvot välitetään Rodenstockin laadukkaisiin ja innovatiivisiin linsseihin. Saat meiltä aina tasapainoisen kokonaisuuden, jossa kehykset toimivat linssien kanssa parhaalla mahdollisella tavalla.

Linssejä voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista ja erilaisilla pinnotteilla käyttötarkoituksen mukaan. Tule meille ja kerro toiveesi niin kerromme kuinka se voidaan toteutttaa.

Aurinkolasit

Suojaudu auringolta tyylikkäästi

Aurinkolasit ovat käytännöllisyyden lisäksi osa tyyliäsi. Yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa löydät itsellesi sopivat aurinkolasit joko voimakkuuksilla tai ilman.

Auringonpaisteen häikäisy rasittaa silmiä ja voi aiheuttaa muun muassa päänsärkyä. Laadukkaat aurinkolasit tekevät arjestasi paremman – sopivien lasien kanssa voit harrastaa mitä vain. Muista myös lasten silmien suojaaminen UV-säteiltä aurinkolaseilla.

Piilolinssit

Urheiluun ja vapaa-aikaan

Kun et halua pitää silmälaseja, ovat piilolasit oivallinen ratkaisu. Voit olla varma, että näet niin hyvin kuin mahdollista ilman että lasit ovat tiellä. Nykyaikaiset piilolasit ovat mukavat, huolettomat ja turvalliset. Värillisillä linsseillä muutat ulkonäköäsi aivan uudella tavalla.

Lähes kaikki taittovirheet voidaan korjata myös piilolinsseillä. Piilolinssejä tehdään erilaisista materiaaleista ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Sopivia piilolinssejä on myös kuiville silmille. Jos olet moniteholinssien käyttäjä, myös sinulle on oma linssityyppi.